Over ons

 

Sanne Verstijnen-Scheffers

Samen met mijn man, zijn wij de trotse ouders van een zoon (2010) en dochter (2012) die inmiddels al weer enkele jaren de kinderopvangleeftijd voorbij zijn.

Kinderen zijn altijd mijn passie geweest!

Ze zijn eerlijk, enthousiast en nog zo heerlijk onbezorgd. Een kind hoort kind te zijn en te genieten van alles wat er (nieuw) op zijn pad komt.

Ik voel me bevoorrecht, om in deze mooie fase van hun leventje, deel uit te mogen maken en geef ze daarom graag veel liefde en gezelligheid mee en daarbij hoort natuurlijk op zijn tijd een grapje! 


sanne-profiel.jpg

 

anke-profiel.jpg

Anke Paashuis

Samen met mijn lieve vriend hebben wij 3 zoons (geboren in 2013, 2017 en 2020).

Altijd heb ik geweten dat ik voor kleine kinderen wilde zorgen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich vertrouwd voelen, waarden en normen leren, en met veel liefde opgevangen worden op een plek waar ze zich veilig voelen.


Ons motto is: elk kind is uniek en wij zullen ze op een liefdevolle manier opvangen!!

Leidsters

Uiteraard kunnen wij het niet alleen en hebben we een super team van leidsters. Bekijk snel ons kdv okiedokie team op de leidster pagina.

Aanmelden

We raden u aan zo spoedig mogelijk aan te melden wanneer u zeker wilt zijn van een opvangplek. Uiteraard geven wij alvorens in te schrijven graag een informatieve rondleiding aan u zodat u weet waar uw kind komt te spelen en om kennis te maken met de leiding van het kinderdagverblijf.

Meer informatie over aanmelden

 

kleinschalige groene kinderopvang