Openingstijden kinderdagverblijf Okiedokie

Kinderdagverblijf Okiedokie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18:30 uur.

Onze doelstelling is om aan uw wensen te voldoen en u in staat te stellen optimaal te functioneren op uw werkgebied. Dit betekend voor ons, opvang op maat!! Heeft u incidenteel of flexibele opvang nodig? Bespreek met ons de mogelijkheden! U kunt bij ons ook halve dag opvang (ochtend of middag) afnemen! Minimale afname van 2 dagdelen per week.

Bij Okiedokie is het mogelijk om dagen te ruilen. Heeft u een week meer of minder opvang nodig dan kunt u dit ten alle tijden aan ons doorgeven. Voor de ruilvoorwaarden bekijkt u ons beleidsplan.

U heeft de keuze uit 2 overeenkomsten:

07.00 uur tot 18.00 uur

uw kind heeft de mogelijkheid tussen 07.00 uur en 07.30 uur het door u zelf meegenomen ontbijt te nuttigen bij Okiedokie

07.30 uur tot 18.30 uur

uw kind heeft de mogelijkheid tussen 18.00 uur en 18.30 uur het door u zelf meegenomen avondeten te nuttigen bij Okiedokie

Op de volgende (feest)dagen is kinderdagverblijf Okiedokie gesloten:

  • Nieuwjaarsdag
  • Pasen
  • Koningsdag
  • Hemelvaart
  • Pinksteren
  • Kerstmis

Op Sinterklaasavond, kerstavond en oudjaarsdag sluiten wij om 17.30 uur

Voor aanvullende vragen over Kinderdagverblijf Okiedokie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij bieden een extra service. Om de 6 weken komt onze vaste gediplomeerde kinderkapster op dinsdagochtend op onze lokatie knippen. U geeft u wensen door en tijdens de opvang zal uw kind geknipt worden.

Op woensdag verzorgt Dansstudio Jump een peuterdansles. Deze lessen worden gegeven in de speciale spiegelzaal op onze lokatie. Wij zorgen ervoor dat uw kind gehaald en gebracht zal worden.

kleinschalige groene kinderopvang