Aanmelden Kinderdagverblijf Okiedokie

De aanmeldingsprocedure gaat als volgt: u stuurt ons het zo compleet mogelijk ingevulde inschrijfformulier op. Daarna krijgt u een bevestiging van de inschrijving. In deze bevestiging staat dat er met u, 2 weken voor aanvang van de opvang, een afspraak word gemaakt voor een uitgebreide rondleiding, een kennismakingsgesprek over uw kind en bieden we de mogelijkheid om uw kind te laten oefenen op de betreffende groep.

We raden u aan zo spoedig mogelijk aan te melden wanneer u zeker wilt zijn van een opvangplek. Uiteraard geven wij alvorens in te schrijven graag een informatieve rondleiding aan u zodat u weet waar uw kind komt te spelen en om kennis te maken met de leiding van het kinderdagverblijf.

Wanneer de naam en geboortedatum van uw kind bekend is, wordt er een contract kinderopvang gemaakt.

Aanmelden kan via dit digitaal formulier
(Neem alvorens even contact met ons op zodat we kunnen kijken of de gevraagde opvangdagen mogelijk zijn.)

Wilt u gegevens wijzigen of toevoegen dan kunt u inloggen via https://app.kovnet.nl/signin

Flexibele opvang

Helaas is op dit moment flexibele opvang niet mogelijk. 

Kinderdagverblijf, kinderopvang, peuterspeelzaal, peuteropvang, agrarische opvang, Kinderopvang Udenhout, Kinderdagverblijf Tilburg. Het zijn enkele van de termen waar we geregeld vragen over krijgen. Heeft u vragen over de mogelijkheden binnen Kinderdagverblijf Okiedokie dan horen we dat graag.

fiets-skelter-glijbaan.JPG

skelter.JPG

broodrooster.JPG

kippen-buiten.JPG

kleinschalige groene kinderopvang